De organisatie van Fotowedstrijd IJsselstein mag met trots aankondigen dat Bert Murk jurylid wordt van Fotowedstrijd IJsselstein.

Dhr. Bert Murk, onbezoldigd Directeur van Museum IJsselstein, bestuurslid stichting Stadsmarketing IJsselstein, jurylid en lid Comité van Aanbeveling Fotowedstrijd IJsselstein

Bert Murk, onbezoldigd directeur/voorzitter van Museum IJsselstein, bestuurslid van stichting Stadsmarketing IJsselstein, lid van het Comité van Aanbeveling van Fotowedstrijd IJsselstein en gastjurylid van Fotowedstrijd IJsselstein 2019. Foto: Koos Breukel

Bert Murk

“Als onbezoldigd directeur/voorzitter van Museum IJsselstein, als bestuurslid van stichting Stadsmarketing IJsselstein, als lid van het Comité van Aanbeveling van Fotowedstrijd IJsselstein en nu ook als gastjurylid van Fotowedstrijd IJsselstein 2019, draag ik de wedstrijd een warm hart toe. Als IJsselsteiners met elkaar hebben wij er allemaal belang bij om onze stad te promoten. Met elkaar zijn wij ambassadeur van onze prachtige stad. Wie wil daar geen steentje aan bijdragen? Het motto wat wij voor stadspromotie gebruiken was tevens het thema van Fotowedstrijd IJsselstein 2017, namelijk: Ontmoet elkaar in IJsselstein. Volgens mij heeft iedere IJsselsteiner daar wel een gevoel bij. In 2018 was het thema “Ontmoet Historisch IJsselstein”. Het gevoel bij het thema werd mooi omgezet in een beeld. Het thema voor 2019 wordt op woensdag 30 oktober 2019 o.a. via de Zenderstreeknieuws, Media Partner van de wedstrijd, bekendgemaakt.”

“Wie vindt het niet leuk dat de foto die je zelf hebt geschoten gebruikt gaat worden om onze stad te promoten? Eén beeld zegt ten slotte meer dan duizend woorden. De kracht van de verbeelding: daar gaat het om. Weet dat tegenwoordig iedereen foto’s kan maken maar dat wil niet zeggen dat iedereen fotograaf is. Ik wens IJsselstein heel veel fotografen toe!”