Cadeauwinkel ‘Momenten van Leven Fotowedstrijd IJsselstein 2021’ voor 3e keer hoofdsponsor

Momenten van leven hoofdsponsor Fotowedstrijd IJsselstein 2021 - Zenderstreeknieuws IJsselstein Lopik

Burgemeester en juryvoorzitter Patrick van Domburg, Hendrik-Jan van Oostrum, eigenaar cadeauwinkel Momenten van Leven en Martin Planken, voorzitter Stichting Fotowedstrijd en organisator Fotowedstrijd IJsselstein. Foto: Edward Osendarp

Voor de derde opeenvolgende editie is cadeauwinkel Momenten van Leven de hoofdsponsor van Fotowedstrijd IJsselstein. De samenwerking tussen de cadeauwinkel en de wedstrijd leidt tot mooie dingen voor de stad.

Editie 2021 van de fotowedstrijd is vorige week van start gegaan. Martin Planken, voorzitter van Stichting Fotowedstrijd en organisator van de wedstrijd, is enthousiast over de samenwerking: “Dat we cadeauwinkel Momenten van Leven al voor het derde opeenvolgende jaar als hoofdsponsor mogen verwelkomen voelt heel dankbaar. Het is bovendien prettig samenwerken met eigenaar Hendrik-Jan van Oostrum.”

Bewonersprojecten

Door de samenwerking tussen de cadeauwinkel en de fotowedstrijd zijn inmiddels onder andere ansichtkaarten, koelkastmagneten en een verjaar(dag)skalender tot stand gekomen. De in de kalender afgedrukte foto’s zijn een selectie uit de inzendingen van de afgelopen jaren voor de fotowedstrijd, in 2003 ontstaan uit enthousiasme voor IJsselstein. IJsselsteiners Hendrik-Jan en Martin: “Wij wilden de foto’s en de fotografen graag een groter podium bieden en tegelijkertijd enkele goede doelen steunen. De in IJsselstein en door IJsselsteiners gemaakte foto’s krijgen nu de mogelijkheid om iets moois voor IJsselstein te betekenen. Mooi om te geven, bijzonder om te krijgen!”

Alle opbrengsten van de kalender komen ten goede aan bewonersprojecten van de drie woonzorgcentra in IJsselstein. Dat zijn Ewoud, Isselwaerde en Mariënstein. De kalender is voor €9,95 verkrijgbaar bij Boekhandel Logica, Momenten van Leven, Plus J. Schimmel Panoven, Plus J. Schimmel Zenderpark en The Read Shop. De kalenders kunnen ook contactloos worden thuisbezorgd. Bel daarvoor met 030-2765106 of mail naar info@momentenvanleven.nl. Voor elke verkochte kalender doneert Plus J. Schimmel bovendien 1 euro extra aan de goede doelen.

Prijzen

Voor de winnaar van de vakjuryprijs, gekozen door de jury, ligt er onder andere een cadeaubon van EP:Schalkwijk ter waarde van €250,00. Een foto uploaden kan tot en met 29 mei. Inmiddels wordt er via de website al gestemd op de ingezonden foto’s voor de publieksprijs. De foto met de meeste stemmen wint. Door te stemmen maak je kans op een diner voor twee bij Restaurant Rivers Marnemoende.