Cadeauwinkel Momenten van Leven hoofdsponsor Fotowedstrijd IJsselstein 2021

Juryvoorzitter en burgemeester Patrick van Domburg, organisator Martin Planken en Hendrik-Jan van Oostrum, eigenaar cadeauwinkel Momenten van Leven. Foto Edward Osendarp

Juryvoorzitter en burgemeester Patrick van Domburg, organisator en voorzitter van Stichting Fotowedstrijd Martin Planken en Hendrik-Jan van Oostrum, eigenaar cadeauwinkel Momenten van Leven. Foto: Edward Osendarp

Cadeauwinkel Momenten van Leven is voor de derde opeenvolgende editie hoofdsponsor van Fotowedstrijd IJsselstein. Daarmee heet de wedstrijd officieel de ‘Momenten van Leven Fotowedstrijd IJsselsein 2021’.

De voorzitter van Stichting Fotowedstrijd en organisator van de wedstrijd, Martin Planken, is enthousiast over de samenwerking: “Dat we cadeauwinkel Momenten van Leven al voor het derde opeenvolgende jaar als hoofdsponsor mogen verwelkomen voelt zeer dankbaar. Het is bovendien heel leuk om samen te werken met eigenaar Hendrik-Jan van Oostrum. Hij is echt betrokken en door zijn ideeën wordt de wedstrijd steeds leuker. Door de bijzondere samenwerking komen bovendien unieke dingen voor IJsselstein tot stand, zoals de ‘Verjaar(dag)skalender IJsselstein’.”

Verjaarskalender

Sinds afgelopen december is IJsselstein een verjaarskalender rijk, met mooie foto’s van Fotowedstrijd IJsselstein. Alle opbrengsten ervan komen ten goede aan bewonersprojecten van de drie woonzorgcentra in IJsselstein. Dat zijn Ewoud, Isselwaerde en Mariënstein. Supermarkt Plus J. Schimmel weet zich ook betrokken bij het initiatief. Eigenaar Jaap Schimmel: “Wij vinden dit een mooi initiatief. Voor elke verkochte kalender doneert Plus J. Schimmel 1 euro extra aan de genoemde goede doelen.”

De in de kalender afgedrukte foto’s zijn een selectie uit de inzendingen van de afgelopen jaren voor de fotowedstrijd, in 2003 ontstaan uit enthousiasme voor IJsselstein. IJsselsteiners Hendrik-Jan en Martin “Wij wilden de foto’s en de fotografen graag een groter podium bieden en tegelijkertijd enkele goede doelen steunen. De in IJsselstein en door IJsselsteiners gemaakte foto’s krijgen nu de mogelijkheid om iets moois voor IJsselstein te betekenen.”

De kalender is voor €9,95 verkrijgbaar bij Boekhandel Logica, Momenten van Leven, Plus J. Schimmel Panoven, Plus J. Schimmel Zenderpark en The Read Shop. De kalenders kunnen ook contactloos worden thuisbezorgd. Bel daarvoor met 030-2765106 of mail naar info@momentenvanleven.nl.