Actie i.s.m. Circus Maximum: 10 sets van 2 kaarten beschikbaar!

Update 15-03-2019, 15:00 uur: alle winnaars zijn bekend. Veel plezier gewenst allemaal namens Fotowedstrijd IJsselstein en Circus Maximum!

🎪 📣 🤩 WIN KAARTEN VOOR CIRCUS MAXIMUM!

Van 8 tot en met 17 maart gasteert het grootste en mooiste Circus van Nederland in IJsselstein: Circus Maximum!🐫 🐩 🐴

In samenwerking met het circus kunnen wij 10 sets van 2 kaarten aanbieden aan 10 winnaars voor de waanzinnig leuke voorstelling.

Organisator van Fotowedstrijd IJsselstein, Martin Planken: "Zelf heb ik afgelopen zondag van de voorstelling mogen genieten, samen met mijn moeder en twee van haar kleindochters. We hebben allemaal enorm genoten. Het is echt een aanrader. Je ziet echt dat de artiesten plezier hebben in hun optreden en de liefde voor de dieren komt duidelijk naar voren tijdens de show! De kunsten die de artiesten uithalen zijn fenomenaal!"

Het gloednieuwe, Nederlands Kwaliteitscircus Maximum geeft nog voorstellingen op 14, 15, 16 en 17 maart in IJsselstein! Geniet van circus, zoals je het je van vroeger kunt herinneren! Vanaf vrijdag 8 maart staat de luxe theatertent al op het Podium in IJsselstein om het publiek de magie van het circus te laten beleven op bijna aanraakbare afstand in de piste, met jongleurs, koorddansers en trapezewerkers.

Het mooiste Circus van Nederland

Niet voor niets draagt Circus Maximum de naam Nederlands Kwaliteitscircus! Een team van getalenteerde, internationale circusartiesten laat u ruim twee uur op het puntje van uw stoel zitten. Geniet van traditionele circusdisclipines als jongleren en koorddansen, maar ook verbazingwekkende luchtoptredens in een moderne choreografie.

Een unicum is de grote vrijheidsdressuur van Marlon, die twee jaar geleden is bekroond met een gouden prijs op het internationale, Franse circusfestival Massy. Hij toont acht gitzwarte, Friese hengsten met witte pluimen in een onnavolgbare dressuur met prachtige steigers en bijzondere loopfiguren. Exotischer wordt het wanneer zes reusachtige Siberische kamelen in de piste een vlotte vrijheidsdressuur afwerken met oriëntaalse danseressen en passende muziek.

Humor en sensatie voor de kinderen!

Speciaal voor de kinderen een optreden met vijf vrolijke hondjes en een unieke combinatie van Friese hengsten en kleine pony's. De nok van de circustent is het werkveld voor zowel Nadja als Stefanie. Zij tonen met bijpassende muziek hun optredens aan de zijden doeken en de ringtrapeze, verpakt als waar circussprookje.

Temperamentvol wordt het wanneer Aron als tempojongleur in een snelle afloop jongleert met kegels, ringen en vuurfakkels, terwijl de charmante Miss Mandy verbluft met haar balanceerkunsten op de strakke draad!

Voor de humor zorgt de getalenteerde publiekslieveling Clown Marco die wel een heel bijzondere verassing bij zich heeft! Zowel muzikaal als in samenwerking met het publiek zet hij de toon voor een hilarische invulling tussen de spannende circusoptredens.

Hoogtepunt

Hoogtepunt van de voorstelling is misschien wel de Hongaarse familie Donnert met hun jockeyrijden en bijbehorende salto mortale van paard naar paard.

De aanvangstijden:

donderdag 14 maart 19.00 uur
vrijdag 15 maart 16.30 uur
zaterdag 16 maart 15.00 en 19.00 uur
zondag 17 maart 12.00 uur

Het circus is bij koude temperaturen heerlijk verwarmd, biedt plaats aan bijna 1000 personen op comfortabele kuipstoelen en beschikt over een ultramoderne licht- en geluidsinstallatie. Klassiek Circus in optima forma! Kwaliteit heeft een naam: Kom naar Circus Maximum!

ACTIEVOORWAARDEN WINNEN SET VAN 2 VRIJKAARTEN

Om kans te maken op 2 kaarten, Rang A, t.w.v. € 21,00 voor een volwassene en € 19,00 voor een kind, doe je het volgende:

1) Laat de onderstaande reactie achter onder het Facebook bericht achter op de Facebook pagina van Fotowedstrijd IJsselstein:

Graag maak ik kans op een set van 2 vrijkaarten voor Circus Maximum.

Voor de Facebook pagina, zie https://www.facebook.com/fotowedstrijdijsselstein/

2) Deel dat Facebook bericht op je eigen Facebook tijdlijn

3) Los de rebus op, zie de afbeelding bij het Facebook bericht en de afbeelding op deze pagina

4) Vul de oplossing van de rebus in op onderstaand formulier:

https://www.fotowedstrijdijsselstein.nl/circus-maximum-actie

Als je aan de voorwaarden hebt voldaan, maak je kans om een set van 2 vrijkaarten te winnen. De komende dagen maken wij de winnaars bekend, zodat je op één van de onderstaande data naar het circus kunt gaan:

Donderdag 14 maart om 19:00
Vrijdag 15 maart om 16.30 uur
Zaterdag 16 maart om 15.00 & 19.00 uur
Zondag 17 maart om 12.00 uur

Tickets zijn ook verkrijgbaar vanaf 14 euro aan de circuskassa op Het Podium vanaf een uur voor aanvang. En online via https://www.circus-maximum.nl voor als je zeker wilt zijn dat je de voorstelling wilt zien.

Met de actiecode FOTOKORTING2019 krijg je € 5,00 korting per persoon bij online aankoop!

Na het selecteren van de rang (online via Eventbrite) kan worden geklikt op de link Promotiecode opgeven, rechtsboven in het venster. Na invullen van de actiecode wordt de korting automatisch verrekend!

Succes!

Met fotografische groet,
Namens Fotowedstrijd IJsselstein

Martin Planken,
organisator

Circus Maximum met Fotowedstrijd IJsselstein - organisatie Topshelf Media
Topshelf Media Fotowedstrijd IJsselstein Circus Maximum Martin Planken