📸🏆Prijsuitreiking Fotowedstrijd IJsselstein

In de burgerzaal van het Historisch Stadhuis kwamen afgelopen zaterdag de winnaars bijeen van de 12e editie van de Momenten van Leven Fotowedstrijd IJsselstein. Burgemeester Van Domburg, juryvoorzitter, reikte samen met organisator Martin Planken – coronaproof – diverse prijzen uit in de wedstrijdcategorieën Verrassend IJsselstein en Mobiliteit.

Planken: “De eerste prijsuitreiking was in februari dit jaar. De extra prijsuitreiking van afgelopen weekend had in maart moeten plaatsvinden maar werd uitgesteld vanwege Covid-19. De extra prijzen bestonden uit de winnende foto’s op hout gelamineerd voor aan de muur, aangeboden door atelier Lamin’Art.”

IJsselstein op de kaart

Hendrik-Jan van Oostrum, eigenaar van cadeauwinkel Momenten van Leven en hoofdsponsor van de wedstrijd (in het midden van de foto, achterin), reikte een verrassing uit aan de winnaars. In samenwerking met Fotowedstrijd IJsselstein heeft Momenten van Leven IJsselsteinse ansichtkaarten, magneten en sleutelhangers gemaakt om IJsselstein op de kaart te zetten. Daarop zijn foto’s toegepast die sinds 2003 zijn ingestuurd voor de fotowedstrijd, uiteraard met toestemming van de fotografen. De producten zijn te koop in de winkel, waarbij een deel van de opbrengst naar Ooievaars IJsselstein en Museum IJsselstein gaat. Burgemeester Van Domburg: “Een prachtig initiatief waarmee IJsselstein mooi op de kaart wordt gezet.”

Winnaars 12e editie Momenten van Leven Fotwedstrijd IJsselstein Edward Osendarp