De organisatie van Fotowedstrijd IJsselstein mag met trots aankondigen dat George Terberg jurylid wordt van Fotowedstrijd IJsselstein.

George Terberg

George Terberg is emotiefotograaf. De emotie waarnemen, voelen en vastleggen; de werkelijkheid weergeven op zijn mooist. Dat is zijn talent en dat maakt van George een emotiefotograaf. Hij houdt van mooie dingen. Mooie mensen ( vooral van binnen), mooie gebouwen, mooie objecten. En alles waardoor George geëmotioneerd raakt, kan hij mooi fotograferen.

In een carrière van ruim 35 jaar is hij meegegroeid met tijd en techniek. Niet gehinderd door een specialisme, maakt George topfoto’s op het gebied van fashion, portretfotografie, ook speciaal voor Linkedin, foodfotografie, architectuurfotografie, hotelfotografie, industriële fotografie, reclamefotografie, fotografie voor wanddecoraties, juwelenfotografie en glamourfotografie, en niet te vergeten fotografie van producten voor de webshop.

Deze enorme veelzijdigheid is een echte gave die ervoor zorgt dat George steeds weer fris en onbevangen zijn onderwerpen kan vastleggen. Daarbij regisseert hij graag de setting. Door gebruik van licht en ruimte, het beste gereedschap (equipement) en als het even kan met speciale effecten, creëert hij net dát beeld dat boven de verwachting ligt. George is vaak een regisserende fotograaf en niet alleen een registrerende fotograaf, hij schept zijn eigen werkelijkheid.

Bekroond

George is inmiddels uitgegroeid tot echte icoon in de fotografie. Zijn vele awards en bekroonde prestaties spreken voor zich. Kijk hier voor de awards. Zijn drive, optimisme, betrokkenheid, pragmatische en filosofische levensinstelling maakt hem tot meester in kunstzinnige fotografie. Een echte beeldcreateur.