Win een vlucht van Hilversum naar IJsselstein en terug!

Win een unieke rondvlucht boven IJsselstein!

IJsselstein en omgeving altijd al eens vanaf grote hoogte willen zien? Doe dan mee met Fotowedstrijd IJsselstein 2019. Binnenkort wordt het thema bekend gemaakt en zal de wedstrijd van start gaan.

Als je meedoet maak je kans op een rondvlucht in een vliegtuig boven IJsselstein met Jeroen Komen van ikkanvliegen.nl.

Vertrek/landing: vliegveld Hilversum

Vanuit Hilversum is het werkelijk een prachtige route naar IJsselstein. Je ziet de voor jou bekende omgeving vanuit een geheel ander perspectief. Zie je het al voor je dat je langs zendmast de Gerbrandytoren vliegt van Cellnex Telecom?

Vergeet je camera niet mee te nemen en zet je mobiel vast klaar om Live te gaan op Facebook als je een rondje boven IJsselstein maakt!

Elke 10 seconden wordt er een andere afbeelding getoond (4 totaal). Foto’s: Jeroen Komen.

Fotowedstrijd IJsselstein wordt dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd. Het thema wordt binnenkort bekend gemaakt.

Jury

De jury wordt voorgezeten door burgemeester Patrick van Domburg en bestaat verder uit Bart Rietveld, Bernadet de Prins, George Terberg, Marieke Gaymans, Mark van der Zouw, Martin Planken en Peter Vos.

De jury beoordeelt de inzendingen aan de hand van een aantal criteria. Bij de technische beoordeling wordt onder andere gekeken naar compositie, perspectief, licht en kleur. Bij de meer artistieke beoordeling wordt mede gekeken naar originaliteit, creativiteit, sfeer en verbeeldingskracht. Beoordeelt de vakjury jouw foto als de beste inzending, dan ga jij met de rondvlucht boven IJsselstein naar huis!

Elke 10 seconden wordt er een andere afbeelding getoond (2 totaal). Foto’s: Jeroen Komen.