De Jury

De jury is er klaar voor om de winnende foto’s te gaan kiezen. Met een brede expertise op het gebied van fotografie, cultuur, historie en stadsmarketing, zit dat wel goed!

7.315 abonnees

Ruim 7.000 personen ontvangen onze nieuwsbrieven. De afgelopen jaren hebben duizenden inwoners en bezoekers aan de wedstrijd meegedaan: door deel te nemen en/of te stemmen voor de publieksprijs. Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief!

24/7 Deelnemen

Via het online deelnamesysteem kan je vanaf 5 september 2018 jouw foto uploaden. Je kunt vanaf dan 24 uur per dag en 7 dagen per week jouw foto uploaden en/of je stem uitbrengen voor de publieksprijs!

12e Editie

Fotowedstrijd IJsselstein werd van 2003 tot en met 2011 georganiseerd: 9 keer op rij. Sinds 2017 is de wedstrijd weer terug op de agenda!

Een foto zegt meer dan 1.000 woorden.

“Laat je gedachten, creativiteit en fantasie de vrije loop. Denk niet in beperkingen. Wel in mogelijkheden. De jury ziet jouw inzending graag tegemoet. Succes en vooral veel plezier tijdens de ‘ontdekkingsreis’ door jouw woon- en/of werkplaats of de plaats die je graag bezoekt!”