“Als organisator van Fotowedstrijd IJsselstein kondig ik bij deze aan dat ik lid wordt van de jury van Fotowedstrijd IJsselstein. Met veel plezier kijk ik al uit naar de bijeenkomst van de jury en het proces dat uiteindelijk zal leiden tot het kiezen van de winnaar. In 2017 vond de tiende editie plaats, aangezien de wedstrijd tussen 2003 en 2011 jaarlijks werd georganiseerd en in 2017 is teruggekeerd op de agenda!”

Martin H.C. Planken

Een kracht van Martin is het omzetten van creatieve ideeën in kansen die tastbare successen voor opdrachtgevers en zijn eigen bedrijven opleveren.

Binnen zijn bedrijf Topshelf Media ligt de focus op het helpen van uiteenlopende organisaties bij het realiseren van hun ambities. De doelstelling van Topshelf Media ® is altijd het vergroten van de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en/of producten. Dat wordt gedaan door samen met opdrachtgevers uiteenlopende (online) marketingacties en campagnes te bedenken en uit te voeren.

Bovendien worden opdrachtgevers en het netwerk van Planken met elkaar in verbinding gebracht. Onder meer via de maandelijks – mede door hem – georganiseerde netwerkbijeenkomst onder de vlag van het Open Coffee Utrecht Business Network, in samenwerking met diverse partners.