Momenten van Leven is Official Partner geworden van Fotowedstrijd IJsselstein 2019!

Momenten van Leven Official Partner Fotowedstrijd IJsselstein 2019 - Hendrik-Jan en Saskia van Oostrum - Martin Planken - Topshelf Media - bron

V.l.n.r. op de foto: Martin Planken (organisator), Saskia van Oostrum en Hendrik-Jan van Oostrum (eigenaren van Momenten van Leven).

Official Partner

‘Momenten van leven’ is Official Partner geworden en daarmee heet de wedstrijd officieel de Momenten van Leven Fotowedstrijd IJsselstein 2019!

Momenten van leven’ is de naam van de winkel die sinds november 2017 op de Utrechtsestraat 43 gevestigd is, naast de HEMA. Het is een winkel vol unieke cadeaus voor alle momenten van het leven en mooie accessoires voor in huis.

Organisator Martin Planken: “Het is fantastisch dat Fotowedstrijd IJsselstein ‘Momenten van Leven’ mag verwelkomen als Official Partner van de wedstrijd. Vorig jaar waren zij Diamanten Sponsor. Door de upgrade naar Official Partner draagt de wedstrijd hun naam. De samenwerking verliep in 2018 erg goed. In 2019 is die lijn zeer zeker voortgezet. Sterker nog: er staat IJsselstein een bijzondere verrassing te wachten. Met Hendrik-Jan van Oostrum heb ik met name contact als het gaat om het partnership. Ik ken hem als een betrokken en creatieve ondernemer met een warm hart voor IJsselstein en omgeving.”

Veel mensen zullen de winkel ‘Momenten van Leven’ kennen van de creatieve etalages rondom de Sinterklaas- en Kerstperiode, Valentijnsdag en ga zo maar door. De etalage kreeg afgelopen december zelfs regionale aandacht vanwege het nabouwen van “De Grootste Kerstboom” ter wereld met legoblokjes.

Gezicht van de winkel

Saskia van Oostrum is het gezicht van de winkel, samen met Jannie van Oostrum en collega’s. Saskia: “Wij tonen graag interesse in onze klanten én in hun wensen. Wij willen er écht zijn voor de klant. Dat vinden wij zó belangrijk. Dat begint bijvoorbeeld met het aanbieden van een goede kop koffie, thee of iets anders. Kom gerust eens binnen en laat je verrassen. Je bent bij ons meer dan welkom.”

12e editie 

Fotowedstrijd IJsselstein wordt dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd. Het thema wordt binnenkort bekend gemaakt. De jury wordt voorgezeten door burgemeester Patrick van Domburg en bestaat verder uit Bart Rietveld, Bernadet de Prins, George Terberg, Marieke Gaymans, Mark van der Zouw,  Peter Vos en Martin Planken.

De jury beoordeelt de inzendingen aan de hand van een aantal criteria. Bij de technische beoordeling wordt onder andere gekeken naar compositie, perspectief, licht en kleur. Bij de meer artistieke beoordeling wordt mede gekeken naar originaliteit, creativiteit, sfeer en verbeeldingskracht. Beoordeelt de vakjury jouw foto als de beste inzending, dan ga jij met de rondvlucht boven IJsselstein naar huis!