🥁 📸🏆🏁 De laatste fase van de “Momenten van leven Fotowedstrijd IJsselstein 2019” is ingegaan! Het thema is: Verrassend IJsselstein. Uniek aan deze editie is dat er ook een subthema is, te weten: Mobiliteit. Er kan nog tot en met 20 januari een foto worden ingestuurd. Er zijn prachtige prijzen te winnen, waaronder een rondvlucht in een vliegtuig met Jeroen Komen van Ik kan vliegen – Jeroen Komen boven Midden-Nederland, inclusief IJsselstein!

Organisator Martin Planken: “Er zijn inmiddels ruim 50 foto’s binnen gekomen en er zijn al ruim 500 stemmen uitgebracht voor de publieksprijs. De jury kijkt reikhalzend uit naar het jureren van alle inzendingen. Geef je ogen goed de kost en leg de parel genaamd IJsselstein op verrassende en creatieve wijze vast voor beide thema’s”. Meer informatie is te vinden op www.fotowedstrijdijsselstein.nl.

De “Momenten van leven Fotowedstrijd IJsselstein 2019″ is op stoom gekomen. Stuur nog snel een foto in. Of stem voor de publieksprijs, want daarmee maak je kans op een meergangendiner voor twee bij Restaurant Rivers Marnemoende in IJsselstein.
Verrassend

Als dank voor de betrokkenheid bij Fotowedstrijd IJsselstein, kunnen wij binnenkort een leuke en smaakvolle verrassing aanbieden aan onze nieuwsbriefabonnees, in samenwerking met Restaurant Rivers Marnemoende en Kaatje en Co. Laat je verrassen en meld je snel aan voor de nieuwsbrief via deze website 🙂

Juryleden 12e editie

Fotowedstrijd IJsselstein wordt dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd. Momenten van leven, Uit in IJsselstein, Zenderstreeknieuws IJsselstein Lopik, Museum IJsselstein, Restaurant Rivers Marnemoende en Topshelf Media ® zijn onze zeer gewaardeerde Partners.

De jury wordt voorgezeten door Burgemeester Patrick van Domburg en bestaat verder uit Bart Rietveld, Bernadet de Prins, Marieke Gaymans, Mark Van Der Zouw, Peter Vos en Martin Planken.

Inzendingen worden beoordeeld aan de hand van een aantal criteria. Bij de technische beoordeling wordt onder andere gekeken naar compositie, perspectief, licht en kleur. Bij de meer artistieke beoordeling wordt mede gekeken naar originaliteit, creativiteit, sfeer en verbeeldingskracht.

Prijzen

Te winnen valt onder andere een rondvlucht boven IJsselstein, waarbij je opstijgt vanaf vliegveld Hilversum en een splinternieuwe Cortina fiets van 600 euro, aangeboden door Van Ekeris Tweewielers​.