♥️🎄🥂🍾 FOTOWEDSTRIJD IJSSELSTEIN WENST JOU PRETTIGE KERSTDAGEN EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR!

Nu de inzendingen voor de “Momenten van leven Fotowedstrijd IJsselstein 2019” op gang komen, begint de wedstrijd steeds meer te leven. Inzenden van een foto kan nog t/m 20 januari 2020. Met al ruim 300 uitgebrachte stemmen voor de publieksprijs wordt er druk gestemd. Daarmee maak je kans op een meergangendiner voor twee bij Restaurant Rivers Marnemoende in IJsselstein.

VERRASSEND >>

Als dank voor de betrokkenheid bij Fotowedstrijd IJsselstein, kunnen wij binnenkort een leuke en smaakvolle verrassing aanbieden aan onze nieuwsbriefabonnees, in samenwerking met Restaurant Rivers Marnemoende en Kaatje en Co. Laat je verrassen en meld je snel aan via de nieuwsbrief.

Juryleden 12e editie

Fotowedstrijd IJsselstein wordt dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd. Momenten van leven, Uit in IJsselstein​, Zenderstreeknieuws IJsselstein Lopik​, Museum IJsselstein, Restaurant Rivers Marnemoende en Topshelf Media ®​ zijn onze zeer gewaardeerde Partners.

De jury wordt voorgezeten door Burgemeester Patrick van Domburg en bestaat verder uit Bart Rietveld, Bernadet de Prins, Marieke Gaymans, Mark van der Zouw, Peter Vos en Martin Planken.

Inzendingen worden beoordeeld aan de hand van een aantal criteria. Bij de technische beoordeling wordt onder andere gekeken naar compositie, perspectief, licht en kleur. Bij de meer artistieke beoordeling wordt mede gekeken naar originaliteit, creativiteit, sfeer en verbeeldingskracht.

Prijzen

Te winnen valt onder andere een rondvlucht boven IJsselstein, waarbij je opstijgt vanaf vliegveld Hilversum en een splinternieuwe Cortina fiets van 600 euro, aangeboden door Van Ekeris Tweewielers​.