Prijsuitreiking 19 juni 2021

📸 ☀️🎉 🏆 ⏳ De prijsuitreiking van de ‘Momenten van Leven Fotowedstrijd IJsselstein 2021’ vindt plaats op zaterdagmiddag 19 juni 2021. Via de nieuwsbrief heeft iedereen zich kunnen aanmelden om daarbij aanwezig te zijn.

Martin Planken, organisator van de wedstrijd: “Het is heel leuk om te zien dat het thema ‘IJsselsteinse lente in de lockdown’ vele creatieve inzendingen heeft opgeleverd.Wij kijken enorm uit naar de feestelijke ontknoping tijdens de prijsuitreiking. Wie weet win je als deelnemer naast de eeuwige roem een van de mooie prijzen die op de site staan.”

🏆 Prijzen
Een foto uploaden kon tot en met 13 juni. Stemmen tot en met 18 juni. Om te stemmen voor de publieksprijs, waarmee je kans maakt op een diner voor twee bij Restaurant Rivers Marnemoende en wellicht die rondvlucht boven IJsselstein, ga je naar de pagina Inzendingen op deze site. Voor de winnaar van de vakjuryprijs ligt er onder andere een cadeaubon van EP:Schalkwijk ter waarde van €250,00.

🥇🥈🥉Jury
De jury bestaat uit burgemeester Patrick van Domburg (juryvoorzitter), Bart Rietveld, Bernadet de Prins, Bert Murk, Marieke Gaymans, Mark Van Der Zouw en Martin Planken.

Partners van de wedstrijd
Momenten van leven
InIJsselstein
Rivers Marnemoende
Museum IJsselstein
Zenderstreeknieuws IJsselstein en Lopik
Topshelf Media ®