De organisatie van Fotowedstrijd IJsselstein mag met trots aankondigen dat Restaurant Rivers Marnemoende Culinair Partner is geworden van Fotowedstrijd IJsselstein 2019.

Promenadezaal

De jury komt bijeen in de prachtige Promenadezaal van Restaurant Rivers Marnemoende. Daar zullen de juryleden zich buigen over de inzendingen van de 2019 editie. Schrijf je in voor de nieuwsbrief met ruim 7.000 abonnees. Dan brengen wij je binnenkort op de hoogte wanneer de wedstrijd van start gaat.

Restaurant Rivers Marnemoende

Na het jureren schuift de jury in Restaurant Rivers aan om tijdens een meergangendiner stil te staan bij het proces rondom de jurering en daarover na te praten.

Boudewijn van der Linden

Boudewijn van der Linden is directeur en eigenaar van Restaurant Rivers Marnemoende en toont zich hiermee een formidabel gastheer. Boudewijn: “Wij zetten de benodigde audiovisuele middelen in de Promenadezaal graag klaar voor de jurering. Bovendien zullen mijn team en ik er alles aan doen om u een onvergetelijk eetbeleving te bezorgen.

In onze keuken wordt uitsluitend gewerkt met dagverse producten. Tevens staan wij er om bekend dat we met streekproducten werken. Waarom zullen we het van ver halen als het ook dichtbij kan. Alles wat van ver komt is lekker zeggen ze altijd. Maar van dichtbij is nog lekkerder, kan ik u verzekeren! Deze producten worden lokaal gemaakt en met zoveel zorg en liefde bereid door echte vakmensen. Wij verwelkomen u graag in ons restaurant te IJsselstein.”

Restaurant Rivers Marnemoende

Restaurant Rivers Marnemoende staat voor genieten van verse streekproducten in de vorm van een menu in een top restaurant in IJsselstein. Maak jouw eigen keuze of laat je verrassen door hun chef. Gegarandeerd genieten!