Thema ‘Momenten van Leven Fotowedstrijd IJsselstein 2021’

Op woensdag 21 april gaat de ‘Momenten van Leven Fotowedstrijd IJsselstein 2021’ van start. Cadeauwinkel Momenten van Leven is alweer voor de 3e opeenvolgende editie de Official Partner / Hoofdsponsor van de wedstrijd. 

Het thema in 2021 is: “IJsselsteinse lente in de lockdown”. De ondertitel is: “Op ontdekking in stad en omgeving”.

Met dit thema kan de tijdgeest gevat worden door middel van fotografie 📸 Als we over vijf of tien jaar terug kijken naar editie 2021, dan zien we ongetwijfeld stuk voor stuk unieke foto’s die typerend zijn voor deze periode. 🏞🌅🎇

Mensen “ontdekken” tijdens de lockdown regelmatig nieuwe dingen. Komen voor verrassingen te staan. Krijgen te maken met nieuwe maatregelen. Winkels die open mogen. Dan weer dicht moeten. Dan weer op afspraak te bezoeken zijn. Wachten in de rij. De avondklok. Iedereen zoekt naar mogelijkheden. Of dat nou gaat om winkelen, sporten, recreëren, hobbies en in/om het huis en omgeving. De lockdown heeft invloed op alles. Ook in de lente.

We zijn tijdens de lockdown meer en meer aan het wandelen, fietsen, hardlopen en fotograferen geslagen. De jury is heel nieuwsgierig naar de inzendingen van de deelnemers! 💡 📸

De lockdown waarin we zitten maakt dat alles anders is. Denk bij het maken van een foto bijvoorbeeld aan onderstaande:
👇
– Wat is voor jou typerend voor deze tijd?
– Wat valt jou op? Wat houdt jou bezig?
– Welke “ontdekkingen” doe jij en heb je gedaan tijdens de lockdown?
– Wat kan er allemaal wél tijdens de lockdown deze lente?
– Hoe zorg jij ervoor dat je de lente zo leuk mogelijk beleeft tijdens de lockdown?

Veel plezier en creativiteit gewenst met het thema “IJsselsteinse lente in de lockdown“! 🌻🌸

Nummer 2 Publieksprijs Fotowedstrijd IJsselstein 2019 - Petra van Dijk met Ochtendloopje

Nummer 2 Publieksprijs Fotowedstrijd IJsselstein 2019 – Petra van Dijk met Ochtendloopje

Verjaarskalender IJsselstein

Zolang de coronacrisis voortduurt, blijven er ook de prachtige acties uit IJsselstein komen, volgens de website indebuurt.nl. De verjaarskalender die cadeauwinkel Momenten van Leven in samenwerking met Fotowedstrijd IJsselstein heeft gelanceerd om geld in te zamelen voor drie goede doelen, wordt genoemd als één van drie mooie initiatieven tijdens coronacrisis in IJsselstein.

De verkoopopbrengst van deze kalender komt volledig ten goede aan bewonersprojecten van de IJsselsteinse zorgcentra Ewoud, Isselwaerde en Mariënstein.

Heb jij ‘m al in huis? Deze verjaarskalender heeft niet alleen prachtige foto’s van ons stadje, maar ook een hartverwarmend doel. De opbrengst gaat naar de drie verzorgingshuizen in IJsselstein: Ewoud, Isselwaerde en Mariënstein. De foto’s zijn gemaakt door echte IJsselsteiners en komen uit de collectie van Fotowedstrijd IJsselstein. Voor € 9,95 kun je de verjaarskalender aanschaffen bij de balie van twee Plus supermarkten in IJsselstein of je kunt ‘m bestellen bij boekhandel Logica, The Readshop en Momenten van Leven. Hendrik-Jan van Momenten van Leven: ”De opbrengst van de kalender geven we in een fysiek product terug aan de verzorgingshuizen. Wij bezorgen de kalender gratis in IJsselstein en omstreken.”

Momenten van Leven Fotowedstrijd IJsselstein Verjaarskalender IJsselstein

Alle pagina’s uit de Momenten van Leven Fotowedstrijd IJsselstein verjaarskalender IJsselstein.

momenten-van-leven-fotowedstrijd-ijsselstein-verjaarskalender-hendrik-jan-van-oostrum-martin-planken-stichting-nationale-fotowedstrijd

Een greep uit de collectie van kadowinkel Momenten van Leven waaronder de Momenten van Leven Fotowedstrijd IJsselstein Verjaarskalender IJsselstein.

Verjaardagskalender Fotowedstrijd IJsselstein Martin Planken

Presentatie van de verjaarskalender.

 

Op de foto v.l.n.r.: Paul van Moorst, locatiemanager Ewoud; Martin Planken, organisator Fotowedstrijd IJsselstein; Hendrik-Jan van Oostrum, eigenaar Momenten van Leven; Jaap Schimmel, eigenaar Plus J. Schimmel; Ton Mooijenkind, zorgmanager Isselwaerde en Mariënstein (AxionContinu). Foto: Roberta Bunnik