Van Ekeris tweewielers is Platina Sponsor van de ‘Momenten van leven Fotowedstrijd IJsselstein 2019’ en daar zijn we trots op. Organisator Martin Planken: “Uniek aan editie 2019 is dat er twee thema’s zijn: ‘Verrassend IJsselstein’ en ‘Mobiliteit’. Dat laatste thema is tot stand gekomen door een mooie samenwerking met de gemeente IJsselstein, die mobiliteit hoog in het vaandel heeft. Vervolgens moest ik direct aan fietsenwinkel Van Ekeris tweewielers denken, mede omdat ik mijn fiets daar in onderhoud heb. Edwin van Ekeris toonde zich direct enthousiast en besloot zich als sponsor aan te sluiten. Niet zomaar, want hij stelt niets minder dan een spiksplinternieuwe fiets van het merk Cortina beschikbaar. De winnaar van de ‘Momenten van leven Fotowedstrijd IJsselstein 2019’ gaat er dan met een fiets als hoofdprijs vandoor ter waarde van maar liefst €600, zie de foto.”

Edwin-van-Ekeris-tweewielers-Martin-Planken-Fotowedstrijd-IJsselstein-Topshelf-Media-ua

Foto: Organisator Martin Planken en Edwin van Ekeris, eigenaar van ‘Van Ekeris tweewielers’

Edwin van Ekeris

Edwin van Ekeris over zijn betrokkenheid bij de wedstrijd: “Een sterk IJsselsteins initiatief zoals Fotowedstrijd IJsselstein past bij uitstek bij Van Ekeris tweewielers. Wat ik zo leuk vind aan fotografie is dat mensen erop uittrekken om het moois in hun omgeving te bekijken en vervolgens vast leggen, al dan niet op de fiets. Wij zien dat onze klanten de fiets ook steeds meer gebruiken om er lekker op uit te trekken, door IJsselstein en de regio. Wij hebben trouwens ook weleens een prijsvraag op onze website waarbij we foto’s uit IJsselstein plaatsen. Als je dan raadt bij welk bijzonder gebouw de foto gemaakt is, dan maak je lans op een mooie prijs. Wat betreft de kleur van de fiets voor de winnaar: die mag je zelf komen bepalen bij ons in winkel in IJsselstein.”

Edwin-van-Ekeris-tweewielers-Sponsor-Fotowedstrijd-IJsselstein-Topshelf-Media

Foto: Edwin van Ekeris, eigenaar van ‘Van Ekeris tweewielers’ in IJsselstein

Over van Ekeris tweewielers

Edwin van Ekeris: “Sinds 1926 is van Ekeris tweewielers een begrip in de fietsenwereld. De toenmalige winkel is begonnen in Utrecht. Een ruime 90 jaar later is het Edwin, de 3e generatie, die de winkel draaiende houdt in IJsselstein. Naarmate de tijd is gevorderd heeft ook de winkel grote stappen gemaakt. Toen we van Ekeris tweewielers begonnen in IJsselstein was dit in de binnenstad. Tegenwoordig net daarbuiten, in een veel groter pand. Met deze prachtige showroom was het ook mogelijk om verder te denken richting het hogere segment. Dit heeft de laatste jaren goed uitgepakt en op de dag van vandaag straalt van Ekeris tweewielers ook echte kwaliteit uit. Niet alleen de fietsen die in de showroom staan maar het hele plaatje. Er is een constante behoefte om de klant zo goed mogelijk op weg te helpen!”

“Van Ekeris is dé E-bike specialist van het Groene Hart. Die titel verdienen wij door een uitgebreid aanbod in uitsluitend A-merken te presenteren en u daarnaast in de allerbeste service en onderhoud te voorzien.”

Van-Ekeris-Tweewielers-Reparatie-Fietsenwinkel-IJsselstein

Foto: Bij ‘Van Ekeris tweewielers’ in IJsselstein ben je ook aan het juiste adres voor reparaties.

Jury 12e editie

Fotowedstrijd IJsselstein wordt dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd. De jury wordt voorgezeten door burgemeester Patrick van Domburg en bestaat verder uit Bart Rietveld, Bernadet de Prins, George Terberg, Marieke Gaymans, Mark Van Der Zouw, Peter Vos en Martin Planken.

De jury, bestaande uit acht leden, zal net als in de voorgaande jaren plaatsnemen in de prachtige Promenadezaal onder het Restaurant Rivers Marnemoende, in een U-vorm opstelling. Daar zullen de juryleden zich dit jaar buigen over de inzendingen van de twaalfde editie. Schrijf je trouwens in voor de nieuwsbrief met ruim 7.000 abonnees. Dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. De ingezonden foto’s worden op het grote scherm bekeken. Elk jurylid geeft individueel zijn of haar punten. De optelling zorgt voor een voorlopige top tien.

Comité van Aanbeveling

Dank gaat uit naar de leden van het Comité van Aanbeveling, te weten Bert Murk, onbezoldigd directeur van Museum IJsselstein en Tjerk Duinstra, notaris bij Blokhuis en Duinstra Notariskantoor.

Criteria

De jury beoordeelt de inzendingen aan de hand van een aantal criteria. Bij de technische beoordeling wordt onder andere gekeken naar compositie, perspectief, licht en kleur. Bij de meer artistieke beoordeling wordt mede gekeken naar originaliteit, creativiteit, sfeer en verbeeldingskracht. Beoordeelt de vakjury jouw foto als de beste inzending, dan ga jij met de rondvlucht boven IJsselstein naar huis én een super mooie andere prijs, namelijk een splinternieuwe fiets van het merk Cortina, aangeboden door fietsenwinkel ‘van Ekeris tweewielers‘ uit IJsselstein!”