📸 Al enkele jaren is cadeauwinkel Momenten van Leven de hoofdsponsor van de Fotowedstrijd IJsselstein. Elk jaar is er een thema en kan een ieder foto’s insturen om mee te dingen naar leuke prijzen en de titel: “Foto van het jaar”.

Momenten van Leven heeft altijd aangegeven dat het mooi zou zijn als deze foto’s ingezet kunnen gaan worden om IJsselstein op de kaart te zetten. Daarom hebben zij in samenwerking met Fotowedstrijd IJsselstein enkele producten laten maken met hierop foto’s die sinds 2003 zijn ingezonden voor deelname aan de wedstrijd. Denk aan leuke kaarten om op te sturen en mooie sleutelhangers. Uiteraard hebben de betreffende fotografen hun medewerking verleend.

Ook heeft Momenten van Leven enkele IJsselsteinse monumenten in 3D geprint en in glas gelaserd. Voor de hele collectie kun je op hun website (webwinkel) terecht en natuurlijk in hun winkel.

Een belofte van hun was dat ze een gedeelte van de opbrengst terug zouden geven aan IJsselstein. Ze hebben nu gekozen voor de stichtingen Ooievaars IJsselstein en Museum IJsselstein.

Momenten van Leven streeft er naar om de collectie de komende tijd uit te breiden.

Momenten van Leven Fotowedstrijd IJsselstein Hendrik-Jan van Oostrum Saskia van Oostrum-Dekker

Hendrik-Jan van Oostrum en Saskia van Oostrum-Dekker. Foto: Lysette Verwegen

Momenten van Leven Fotowedstrijd IJsselstein - Hendrik-Jan van Oostrum Saskia van Oostrum-Dekker