Zolang de coronacrisis voortduurt, blijven er ook de prachtige acties uit IJsselstein komen, volgens de website indebuurt.nl. De verjaarskalender die cadeauwinkel Momenten van Leven in samenwerking met Fotowedstrijd IJsselstein heeft gelanceerd om geld in te zamelen voor drie goede doelen, wordt genoemd als één van drie mooie initiatieven tijdens coronacrisis in IJsselstein.

De verkoopopbrengst van deze kalender komt volledig ten goede aan bewonersprojecten van de IJsselsteinse zorgcentra Ewoud, Isselwaerde en Mariënstein.

Heb jij ‘m al in huis? Deze verjaarskalender heeft niet alleen prachtige foto’s van ons stadje, maar ook een hartverwarmend doel. De opbrengst gaat naar de drie verzorgingshuizen in IJsselstein: Ewoud, Isselwaerde en Mariënstein. De foto’s zijn gemaakt door echte IJsselsteiners en komen uit de collectie van Fotowedstrijd IJsselstein. Voor € 9,95 kun je de verjaarskalender aanschaffen bij de balie van twee Plus supermarkten in IJsselstein of je kunt ‘m bestellen bij boekhandel Logica, The Readshop en Momenten van Leven. Hendrik-Jan van Momenten van Leven: ”De opbrengst van de kalender geven we in een fysiek product terug aan de verzorgingshuizen. Wij bezorgen de kalender gratis in IJsselstein en omstreken.”

Momenten van Leven Fotowedstrijd IJsselstein Verjaarskalender IJsselstein

Alle pagina’s uit de Momenten van Leven Fotowedstrijd IJsselstein verjaarskalender IJsselstein.

momenten-van-leven-fotowedstrijd-ijsselstein-verjaarskalender-hendrik-jan-van-oostrum-martin-planken-stichting-nationale-fotowedstrijd

Een greep uit de collectie van kadowinkel Momenten van Leven waaronder de Momenten van Leven Fotowedstrijd IJsselstein Verjaarskalender IJsselstein.

Verjaardagskalender Fotowedstrijd IJsselstein Martin Planken

Presentatie van de verjaarskalender.

Op de foto v.l.n.r.: Paul van Moorst, locatiemanager Ewoud; Martin Planken, organisator Fotowedstrijd IJsselstein; Hendrik-Jan van Oostrum, eigenaar Momenten van Leven; Jaap Schimmel, eigenaar Plus J. Schimmel; Ton Mooijenkind, zorgmanager Isselwaerde en Mariënstein (AxionContinu). Foto: Roberta Bunnik