Wedstrijd met één week verlengd t/m 6 juni 2021!

📸 ☀️🎉 🏆 Vanwege het mooie weer kun je nu nog een weekje langer deelnemen aan de ‘Momenten van Leven Fotowedstrijd IJsselstein 2021’: t/m 6 juni 2021 kun je jouw foto uploaden. In bovenstaande video zie je burgemeester en juryvoorzitter Patrick van Domburg en organisator Martin Planken met elkaar in gesprek over de verleng van de wedstrijd. Doe ook mee en win naast de eeuwige roem ook prachtige prijzen en wellicht die rondvlucht boven Midden-Nederland, als je durft! 🛫 

Wie gaan dit jaar de vakjury- en publieksprijs van de ‘Momenten van Leven Fotowedstrijd IJsselstein 2021’ winnen? De wedstrijd is inmiddels twee weken onderweg. De tot nu toe binnengekomen foto’s zijn online te zien. Daarop wordt flink gestemd. Martin Planken, organisator van de wedstrijd: “Het is leuk om te zien dat het thema ‘IJsselsteinse lente in de lockdown’ al de nodige creatieve inzendingen oplevert. Denk aan de foto bij dit artikel, genaamd ‘Er lijkt geen einde aan te komen’. Heb jij een camera of mobieltje en een goed idee voor een foto? Doe ook gewoon mee zou ik zeggen. Wie weet win jij naast de eeuwige roem een van de mooie prijzen die op de site staan. Dus ga met je camera op ontdekking in onze stad en verras de jury met jouw typerende beeld van deze bijzondere tijd. ” Een foto uploaden kan tot en met 29 mei. Om te stemmen voor de publieksprijs, waarmee je kans maakt op een diner voor twee bij Restaurant Rivers Marnemoende, ga je naar de pagina Inzendingen op deze site. Voor de winnaar van de vakjuryprijs ligt er onder andere een cadeaubon van EP:Schalkwijk ter waarde van €250,00.

🏆 Prijzen
Een foto uploaden kan tot en met 6 juni. Om te stemmen voor de publieksprijs, waarmee je kans maakt op een diner voor twee bij Restaurant Rivers Marnemoende, ga je naar de pagina Inzendingen op deze site. Voor de winnaar van de vakjuryprijs ligt er onder andere een cadeaubon van EP:Schalkwijk ter waarde van €250,00.

🥇🥈🥉Jury:
De jury bestaat uit burgemeester Patrick van Domburg (juryvoorzitter), Bart Rietveld, Bernadet de Prins, Bert Murk, Marieke Gaymans, Mark Van Der Zouw en Martin Planken.

Partners van de wedstrijd:
Momenten van leven
InIJsselstein
Rivers Marnemoende
Museum IJsselstein
Zenderstreeknieuws IJsselstein Lopik
Topshelf Media ®