Laatste week om deel te nemen: t/m 13 juni 2021!

📸 ☀️🎉 🏆 ⏳ De ‘Momenten van Leven Fotowedstrijd IJsselstein 2021’ is vanwege het aanhoudend mooie weer nog eenmaal met één week verlengd: je kunt nu t/m 13 juni 2021 jouw foto uploaden! Stemmen voor de publieksprijs kan natuurlijk ook nog steeds!

Doe ook mee door een foto te uplaoden en/of te stemmen voor de publieksprijs! Win naast de eeuwige roem ook prachtige prijzen. Wellicht zelfs een een rondvlucht boven Midden-Nederland, als je durft! 🛫 Voor meer info zie https://www.fotowedstrijdijsselstein.nl!

Martin Planken, organisator van de wedstrijd: “Het is heel leuk om te zien dat het thema ‘IJsselsteinse lente in de lockdown’ al vele creatieve inzendingen oplevert. Heb jij een camera of mobieltje en een goed idee voor een foto? Doe ook gewoon mee zou ik zeggen. Wie weet win jij naast de eeuwige roem een van de mooie prijzen die op de site staan. Dus ga met je camera op ontdekking in onze stad en verras de jury met jouw typerende beeld van deze bijzondere tijd.”

🏆 Prijzen
Een foto uploaden kan tot en met 13 juni. Om te stemmen voor de publieksprijs, waarmee je kans maakt op een diner voor twee bij Restaurant Rivers Marnemoende en wellicht die rondvlucht boven IJsselstein, ga je naar de pagina Inzendingen op deze site. Voor de winnaar van de vakjuryprijs ligt er onder andere een cadeaubon van EP:Schalkwijk ter waarde van €250,00.

🥇🥈🥉Jury
De jury bestaat uit burgemeester Patrick van Domburg (juryvoorzitter), Bart Rietveld, Bernadet de Prins, Bert Murk, Marieke Gaymans, Mark Van Der Zouw en Martin Planken.

Partners van de wedstrijd
Momenten van leven
InIJsselstein
Rivers Marnemoende
Museum IJsselstein
Zenderstreeknieuws IJsselstein en Lopik
Topshelf Media ®