Bekijk de winnaars van de vakjuryprijzen van Fotowedstrijd IJsselstein 2018

Tijdens een bomvolle prijsuitreiking in Museum IJsselstein, zijn maandagavond de winnaars bekend gemaakt van Fotowedstrijd IJsselstein 2018. Bij de vakjuryprijs streek Danny Goyen met de eer met “En hij zag dat het goed was”. Bij de publieksprijs won Annet Veenendaal met “Havenstraat”.

Juryvoorzitter burgemeester Van Domburg: “Bij de beoordeling van de inzendingen keek de jury technisch gezien onder andere naar compositie, perspectief, licht en kleur. Bij de meer artistieke beoordeling keken wij mede naar originaliteit, creativiteit, sfeer en verbeeldingskracht. Elk jurylid beoordeelt elke inzending individueel. Daaruit komt een gemiddelde. De winnende foto steeg hierbij letterlijk boven de andere sterke kanshebbers uit.”

Organisator Martin Planken, eigenaar van Topshelf Media: “Er zaten dit jaar wederom prachtige inzendingen bij. Als je ze op een rij zet dan ga je gewoon op ontdekkingsreis door de stad! Bijzonder bij de publieksprijs was dat er ruim 900 mensen stemden en dat er tussen de nummer 1 en 2 slechts 5 stemmen verschil zat. Volgend jaar zullen de foto’s een nóg groter podium krijgen. Houd de website daarom goed in de gaten. Ontzettend mooi dat zovelen bij de wedstrijd betrokken zijn. Dank gaat uit naar alle deelnemers en organisaties waarmee we hebben mogen samenwerken.”

Winnaar Fotowedstrijd IJsselstein 2018 - Danny Goyen - ‘En hij zag dat het goed was

De winnaar van Fotowedstrijd IJsselstein 2018: Danny Goyen met “En hij zag dat het goed was”.